Färjan 4:an.

Nu sitter vi här igen, kombosarna i centrum på viadukt. Det måste betyda att vi överlevde kryssningen.
Efter en 3-4 h bussresa med lunch på illaluktande matställe (för att kunna föreställa er lukten, tänk: illaluktande pensionär med touch av urin) var vi äntligen framme i Sthlm där vi fick en grundlig turist guidning. Det kom många kommentarer som: ÅHHHH, NEEEJ, TITTA DÄR från våra medresenärer som allt för sällan vistas utanför Gullspångs 50 skyltar.
     Efter allt detta var vi äntligen ombord på Cinderella, Fröjd sa dock redan på terminalen: det känns inte som att vi är på båten, är vi det? På färjan bjöds det på efterlängtad julbuffé och om man ska tro vår bordsherre va vi stora matkritiker och födan skulle antagligen inte få så många getingar från 4:an.
Det finaste med julbordet var nog ändå när Pek och Licke efter att ha avslutat sina efterrätter kom tillbaka till bordet med varmrätt på tallrikarna. Frida drack sig mätt på gratisvinet, som hon fyllde te hällta hällta för att citera henne själv. 
     Under intensiv styling och uppvärmning fick vi täta besök av Norrländska lammkött. De hade tydligen bestämt sig för att hänga med oss under kvällen. Uppvärmning gav oss dock snabba fötter och i all hast ''glömde'' vi hämta upp våra nyfunna ''vänner'' när vi begav oss till Linda Bengtzing. Pek och Frida levde i en dirty dancing värld i väntan på den stora stjärnan som sedan kom och förgyllde våra öron. Efter uppträdandet förgylldes även våra magar, då vi efter lång duskussion och omröstning beslöt oss för att dissa discogolvet för mat. Licke och Pek lät  maten tysta mun när Fröjd och Frida talade barndommsminnen med sina gamla Gullspångsvänner. Vid 02:30 var 4:an trötta och beslöt sig för att göra den ena hytten till gemensamt sovrum.
     Efter ett lagomt piggt uppvaknande var Pek den mest hungriga och övertalade 3/4 att följa med till frukostbuffén. Den fick betydligt fler getingar. Mätta och belåtna gick vi i samlad trupp ner till sovrummet igen.
Dagen avslutades i taxfreen där Licke tömde lagret på godis.

Det var bra så.
Maja Fröjd och Petronella Ek

Den fantastiska 4:anvåra dansanta målsmänLinda ''Gullspång'' Bengtzingkombosarna

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0