Julshopping ?

Idag förde familjebilen/Ullaredsbilen de två vännerna till Örebro för att finslipa de sista klapparna till deras kära familjemedlemmar. I bilen poppades bl.a. Arvingarna, det var en jämn tävling mellan Pek och stereon. All sång ledde till övertändning och plötsligt var all nogrann planering om vad som skulle inhandlas under dagen borta. Plånböckerna började kasta pengar och VISA-kort över expiditer i diverse affärer och plötsligt hade Fröjd påsar fyllda med partyklänningar i båda händerna och Pek en påse med världens största och dyraste vinterjacka.. istället för påsar fyllda med fint inslagna paket. Efter viss betänketid med inslag av ångest och panik insåg vännerna att de snabbt måste reda ut situationen och faktiskt handla det som var tänkt från början. Det gick tillsist vägen och allt var frid och fröjd igen.. ända tills de var på väg hem till Karlskoga igen. Under  skönsång som lät något i stil med: WHY YOU LEAVE ME, WHY WHY YOU LEAVE ME insåg de att de hade glömt det viktigaste av allt! En present som de spanat in och skulle gå tillbaka och köpa åt sin vän Frida som snart fyller 20 år. Attans, Jäklar! men det löser vännerna till veckan!

Det lyckliga med denna historia är iallafall att alla framtida event är räddade då det finns klänningar så det räcker och blir över. Att kontot fick sig en snyting är inte ett stort problem förrän slutet av månaden.
Nu råder längtan efter socionom sittning i Karlstad på fredag, kryssning på söndag, Fridas 20års fest och comebacken på statt på juldagen . Tänk vad lite kläder kan göra för taggningen.

Det va bra så.
Maja Fröjd

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0