Sveriges skönaste Märta.

Sitter och kollar på tvprogrammet Sveriges skönaste familjer. Vet inte om jag tycker att alla är så himla sköna men det finns en som kan vara Sveriges skönaste och hon heter Märta. Idag skulle Märta iväg och storhandla med sin familj, hon har lite samma problem som mig Märta, hon är ständigt kissnödig och måste därför i tid och otid gå och kissa. Det är visserligen bra för hon har ju inga problem med att kissa ute.
-
Märta har börjat med en ny grej nu som hennes pappa beskriver såhär : Märta har börjat med en ny grej nu, hon spelar död.. Jag vet inte varför hon spelar död, men hon tycker det är roligt att vara död. Märta lägger sig ner i affären på golvet titt som tätt och spelar död och hennes pappa spelar då med och räddar henne med hjärt lung räddning. När hon lagt sig ner för tionde gången så beskriver pappan situationen såhär: Man känner liksom att, måste hon vara död nu!
-
Märta tycker mycket om prinsessklänningar och fina väskor och ville ha två väskor med sig när hon skulle handla. Eftersom att hon inte kunde bestämma vilken väska hon skulle ta med sig ville hon tvinga pappa att bära lilla sjöjungfrun väskan. Det gick som tur va inte pappa med på trots övertalning och krokodiltårar.
-
Fantastiskt underhållande unge!
Det va bra så.
Maja Fröjd

Kommentarer
Postat av: Mamma Siw

Märta påminner ju lite om dej då ang det där med att inte kunna välja..

Tycker Märta skulle gjort som du när du inte kunde välja mellan trosorna med My Little Pony och de med änglar på , hon skulle tagit Båda...

Puss

2010-10-27 @ 00:02:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0