Kriminologi.

Om ni har missat det så läser jag till kriminolog och en sån borde ju veta vem som begår brott. Denna kunskap tänkte jag dela med mig av till er.
Kunskapen kan ni ha nytta av när ni ska undvika att hänga med människor som inte följer rikets lagar.

En kriminell person har en avvikande huvudform, även storleken skiljer sig från den vanliga typen inom rasen eller religionen. De har asymmetriskt ansikte, låg panna, överdrivet stor mun och käkben, ögonen är små lättrörliga, rastlösa och ofta sena. De har tjocka och tätväxta ögonbryn. Näsan är konstig, uppåt eller tillplattad, de kan också ha svullna näsborrar, köttiga läppar, svullna och utskjutande påsar på kinderna, som vissa djur har. De har egenheter i gommen, en serie hålrum och knölar som man också kan finna hos reptiler. Hakan är ovanligt lång eller kort och platt och de har tunt skägg. Öronen är av ovanlig storlek, de kan vara väldigt stora eller små och kan vara utstående från huvudet likt en schimpans öron. Även håret är avvikande på tjuvar, likt håret på motsatta könet och ofta tunt. Bröstkorgen ser annorlunda ut, tillexempel har de för många eller för få revben och de kan ha överflödiga bröstvårtor. De har ovanligt långa armar, överflödiga fingrar eller tår. Som regel har tjuvar lättrörliga händer och ansikten.
Mördare har kalla, glansiga ögon, näsan är alltid stor och böjd, munnen är stark och käkbenen stora, håret är krulligt, mörkt och rikligt och skägget är tunt.  

Om ni någon gång skulle stöta på en människa som liknar en apa, schimpans och en reptil så vi ni att det är dags att sätta fart på benen.
Jag tycker att det är skönt och tryggt att veta att man bara genom att titta på en människa kan avgöra om den är kriminell. 

Det var bra så.
Petronella Ek 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0