Dream dream dream.

Jaha, denna vecka har bjudit på varannan dag jobb och varannan dag skola.
Men vet ni va.. jag är ledig fredag, lördag, söndag & måndag. Mycket sovmorgon blir! Förutom måndag när jag ska till tandläkaren med min käke.

När jag ändå är igång och talar om denna käke så kan jag ju passa på att beskriva mitt problem. Mitt problem är att käken låser sig titt som tätt och då måste jag liksom knäcka rätt den. Den proceduren framkallar ett lite obehagligt ljud och kan ibland göra ganska ont. När käken har knäckt för mycket ett tag får man ständig värk i käken och det gör ont att äta. Knäck ljudet dyker också upp i samband med gäspningar och för stora gapningar som när man exempelvis ska äta hamburgare. För ett tag sedan fick jag därför en bettskena att sova med som skulle avlasta min käke lite. Men det gick ju sådär bra. Så nu ska jag antagligen få åka till någon specialist som ska göra ett litet utlåtande.

Det jag vill komma fram till är att man skulle kunna tro att dessa problem är jobbigast och mest irriterande för mig. Men ni förstår att den som stör sig mest är min mamma. Hata är ett milt ord för att uttrycka hennes känslor men jag får nöja mig med att hon hatar att höra knäckljudet från min käke. Så för mammas skulle kan man ju hoppas att det finns något att göra åt problemet.

Det va bra så.
Maja Fröjd


Kommentarer
Postat av: Siw

Jag HOPPAS mycket på denna specialist !!!

Som förövrigt kanske frågar hur mycket´bettskenan har använts,,,skulle vara roligt att få vara med och höra vad damen svarar då...

2010-09-08 @ 23:04:39
Postat av: Petronella

Vadå? Smurfen är väl flitgigt använd?

2010-09-09 @ 10:38:03
Postat av: Peter

Haha, du har för stor trut. Men jag håller med Siw, skulle vara roligt att veta användningsfrekvensen på bettskenan!

2010-09-09 @ 18:38:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0