lööve lööve to ease my mind!

Vilken jäkla vecka, vilken jäkla dag! Började morgonen med tenta. Den gick förhoppningsvis bra. Helt utmattad och hjärndöd återvände jag hem till lägenheten. Tänkte vila en stund på soffan men hela världen ringde som vanligt när man ska nappa så jag diska och städa istället. Började precis ladda för träning när de ringer från jobbet i Gullspång. Så nu ska jag skynda mig dit och jobba där ikväll och sova där och sluta kl 08.00 imorn istället. Det är inte meningen att jag ska motionera min kropp eller sova.

Det va bra så.
Maja ''Stressarn'' Fröjd


Återträff.

Häromdagen fick jag en inbjudan till ett evenemang på facebook och UJ vad glad jag blev! Jag är inbjuden till en återträff med LE05! Tänk att återigen få spendera en dag tillsammans  med dessa underbara människor. För er som inte vet vad LE05 är så ska jag med glädje tala om det för er att LE05 är min och Majas gymnasieklass. Ledarskap 05!
Som ni vet så kan man inte älska alla människor och jag är en av de som lever efter den teorin. Men även fast jag inte tycker om en person så väljer jag oftast inte att vara otrevlig mot denne utan bara inte säga något alls. När man går i skolan så blir man ihoptussad med en hel drös av olika personligheter och som många av er förstår/har erfarenhet av så drar man inte alltid jämnt med alla de där konstiga personligheterna. Men LE05 (nu skryter eller överdriver jag inte) hade en förmåga att acceptera allas egenheter och vi var en jäkla stark grupp. Och efter tre år på ledarskap så vet man en hel del om grupper. Jag och många med mig kan inte få nog av att hylla denna underbara klass med dessa konstiga fantastiska själar! Att få träffa dem igen gör mig fruktansvärt glad och förväntansfull. Men tro inte nu att vi i tre år levde i någon slags smekmånadsfas, LE05 har haft sina fighter vill jag lova! Efter tre år var vi nog alla väldigt trötta på varandra men så många tårar som fälldes på studentdagen (och flera veckor innan (Maja?)) visade att vi trots allt gillar varandra hyfsat mycket! 

Jag hoppas att alla kommer och att vi ska få leka, höra gamla uttryck och diskutera väl diskuterade ämnen. 
Jävla Hästhuvud, Varför har kineser snea ögon?, Om man talar höge förstår folk bättre.. 

Jag saknar LE05, var enda kotte!

Det var bra så.
Petronella Ek



Hjärnexplosion.

Jag är just nu lite rädd. Mitt huvud är fullproppad med fakta och annan onödig kunskap och det känns som att det kommer sprängas om jag lär mig en enda sak till. Inatt drömde jag förövrigt om vår föreläsare, jag va av okänd anledning arg på honom och vi hade en hetsig diskussion. Sedan ångrade jag mig jätte mycket då jag insåg att vi inte skriver anonyma tentor längre och att han antagligen inte skulle ha något emot att kugga mig efter vårt lilla samtal. Universitetet har tagit makten över min hjärna och mitt liv tror jag. Det känns inte som en positiv sak.
Men snart är det som tur är lov, 44 dagar kvar för att vara exakt.

Plötsligt dök flashbacks från förra årets första dag på sommarlovet upp. Lovet kom inte en dag förtidigt och basgruppen va nog väldigt glada att slippa varann efter allt vårt slit med B-uppsatsen. Då firade jag iallfall in sommarlovet tillsammans med Kjell Erik Knutsson, Pek och Direktör Westlund hemma hos den sistnämnde. Han höll på att flytta och av någon anledning hade jag och Peckan med oss en matta hem när kvällen nått sitt slut och vi knallade hem med lätt rökparfymering. Undra vad detta året kan bjuda på, det vore bra om jag kunde vandra hem med en dator denna gång.

Nej, back to business. Bäst att ligga i om det ska bli något vettigt av en någon dag framöver.


Pek och Kjell på väg till Direktör Westlund. Basgrupp 2 skriver B uppsats med förstärkning av socker söt Lilly.

Det va bra så.
Maja Fröjd


Rätt.

Tentorna duggar tätt, jobben och fotbollen ska kombineras, flytt och skilsmässa från Pek ska ske och jag är allmänt sliten. Men va fan spelar det för roll, när allt annat känns så fruktansvärt rätt.
Jag har under veckan konstaterat att jag är lyckligt lottad. Tänk att allt skulle lösa sig tillsist och att allt blev till det bättre.. som alla sa men jag vägra tro på. Tänk alla famnar jag lämnat av längtan till dig
http://www.youtube.com/watch?v=4RwHnbVIfPQ&feature=related.

Jag är även väldigt lycklig över att jag har en sådan fin vän som Pek. Jag kan inte förstå att jag satt här och peppade henne att plugga och flytta till Lund och jag kan inte fatta att hon suttit här och hjälpt mig kolla efter ny lägenhet. Jag kan helt enkelt inte förstå att vi peppat varann till att skiljas, för usch va jag kommer sakna henne. Men det är väl såhär dåraktigt man beter sig när man tycker om någon tillräckligt mycket, för oavsett hur mycket jag kommer sakna och längta efter min kära vän så vill jag ju inget hellre än att se henne lyckas och att alla hennes drömmar ska bli verklighet.
    Hur ska jag kunna bo själv efter två år av sällskap med Peter och Peckan. Jag kommer antagligen återgå till att prata med mig själv, skratta högt i ensamhet framför tvn och bli allmänt konstigt som under Degerfors tiden. Hoppas ni kommer gilla mig ändå. 

Bäst jag slutar där, jag börjar bli alldeles för sentimental och tjutig här. 


underbara älskade vänner <3

Det va bra så. 
Maja Fröjd

 


SvÄtt

Har precis bogserat hem Peckans cykel från busstation. Aldrig har den lilla biten känts så lång. Om ni undrar varför halva karlskogas befolkning numera saknar ögon så är det för att de glott så mycket under denna bogseringsperiod att ögonen hoppat ur deras skallar. Jag hade förväntat mig en paus från pluggandet en promenad, lite frisk luft och en cykeltur hem men det va tydligen inte helt lätt att uppnå den harmonin. Första problemet dök upp redan vid ankomsten till busstation när jag skulle lokalisera vilken utav cyklarna jag skulle ta med hem. Eftersom jag hade en publik på tre fnittriga lammköttskarlar som hela tiden kommenterade det som antagligen såg ut som en cykelstöld valde jag tillsist att ringa Peckan och fråga vilken cykel som va hennes. Givetvis va det cykeln med en lila systemetkasse under sadeln. Hur kunde jag inte fatta det?! Sen kom problem nummer två, att låsa upp cykeln. Jag försökte sammanlagt 15 min och när jag tillsist gav upp och började bogsera cykeln fick jag inte helt oväntat applåder från de tre jobbiga lammkötten. Har ungdomarna inget bättre för sig än att hänga på busstation och sitta i intersporttrappen? Nu är jag iallafall hemma och dagens motion är avklarad.

Annars inleddes dagen med plugg, sen tog jag lite rast och åkte hem till Mickaels mamma, där vi kollade på fotboll och blev bjudna på kanon god mat. Efter det va det bara att återgå till plugget och nu senast va det ju det här med cykelincidenten. Ikväll blire lite mer plugg och sedan får jag sällskap av Mickael igen. Imorgon väntas match i Arboga och jag är grymt vinstsugen.

Tillsist får man väl önska Pek och Chefen (Petra Löfgren) en trevlig kväll i Karlstad. Ta hand om varann och gör inget som inte jag hade gjort! Jag hoppas även att du, Pek förstår att maten ska stå på bordet imorn när jag kommer hem från matchen med tanke på hur jag förnedrat mig idag :)

Det va bra så.
Maja ''bogserarn'' Fröjd

Slutet är nära.

Som ni kanske har förstått så ska jag och Maja flytta isär.. flytta isär.. vi ska inte längre bo tillsammans! Vår tid som kombosar är snart över och därmed är jordens undergång nära. Ni förstår då att det råder en viss sorg här på Viadukt. Vi frågar oss ofta hur vi ska klara av att leva ett liv utan att bo tillsammans. När vi har diskuterat alla alternativ och framtiden hit och dit har det känts som om det är lång tid kvar till dess att allt detta ska hända. Men för för några dagar sen slog det mig att det inte alls är så långt bort. Vi har ju faktiskt sagt upp lägenhetn och Maja har fått en ny. Jag har börjat ställa in mig på att flytta till hösten och hjärnan går på högvarv, hur ska jag bo, vart ska jag bo, måste jag dela kök, spela fotboll?, hur ofta kan jag åka hem, har jag tid att jobba, finns det något jobb, är jag en pluggis, disciplin vad är det, flytta från karlskoga, släkten & vänner, bo 50 mil bort? Det finns frågor till oändligheten, stjärnstopp och tillbaka.

Kommer ni förrsten ihåg det gamla uttrycket stjärnstopp, varför slutade jag att säga det? Har man sagt stjärnstopp har man ju vunnit diskussionen. 

Som sagt har vi talat om för vår hyresvärd att vi inte längre vill bo i lägenheten efter 1 augusti han blev lite ledsen. Han gillar nämnligen att ha oss som hyresgäster. Det blir lite liv i huset ibland, som har nog skulle ha uttryckt sig om någon hade frågat honom vad som var så bra med oss. Men aja, nu när vi inte längre vill/kan bo här så vill han självklart att någon annan ska flytta in och denna annan ska kolla på vår lägenhet klockan 09.00 imorgon.  Jag funderar på hur jag ska bete mig, ska jag skrämma upp de nya hyresgästerna så att de inte vill bo här så att lägenheten finns kvar om jag inte skulle komma in på skolorna eller ska jag göra mycket reklam för lyan? För en bra lya är det ju onekligen, så pass bra att de under gårdagskvällen satte span på oss..

Spion uppdrag på Viadukt?


Det var bra så.
Petronella Ek

Jag och Vickan

Hon den där Vickan, prinsessan vet ni. Hon har tydligen hittat sin drömprins hon. Men trots det letar efter honom hon med ficklampa är hon inte nöjd? Hon borde ju ha bestämt sig nu med tanke på att de ska gifta sig väldigt snart och jag hört att det inte är så bra om kungligheter drar sig ur sina bröllop när alla förberedelser är i full gång. Jag har sett ett par program som svt visar med Ebba von sydow som programledare. Hon passar inte riktigt som handen i handsken som programledare men det får gå i allafall. Men oj vad mycket förberedelser det är och inget får gå fel och allt måste glänsa. Undrar om mitt bröllop kommer vara lika välplanerat? Men jag ser faktiskt fram emot att få se fina klänningar och glada ansikten!

Vickan letar själv med ficklampa medan mina vänner har tagit på sig uppdraget att leta åt mig. Trots att jag tycker att jag inte behöver någon hjälp. Det kanske är så att jag är den verkliga prinssesan?  Chefen har något rackartyg pågång igen och jag börjar bli lite nervös.
Vickan letar själv medan mina vänner letar åt mig..


Det var bra så.
Petronella Ek


Ny lya!

Tro det eller ej men jag är numera granne med mig själv. Jag sitter just nu vägg i vägg med min nya lägenhet. Känns bra, känns konstigt. Det är ju lite av ett nedbyte om man säger så och det kommer nog svida lite när jag ska sitta i min nya etta och se någon annan person flytta in i min fina gamla tvåa. Men det känns i vilket fall bra att veta att jag har en lägenhet i augusti och slipper flytta hem. Känns bra att bo i ett hus där man redan vet vilka grannarna är (<3 Egon) och sist men inte minst känns det fantastiskt att bo kvar i centrum. Vem hade kunnat ana att vår sjungande granne hade lämnat sin lägenhet och att jag numera får ta över hans roll som singing neighbour. Familjen är nog rätt nöjda med situationen de med nu när de slipper flytta mina grejer längre bort än till dörren bredvid. Det som får plats vill säga, en hel massa saker kommer ju nu bli få hoppa ner i lådor och stanna där tills jag har en större lägenhet igen. Hyresvärden har lovat att höra av sig om någon större lägenhet skulle dyka upp så förhoppningvis blir jag inte fast i minilägenhet föralltid.

Allt detta innebär också att man kära vän Pek snart blir bostadslös. Vi har kollat lite på lägenheter till henne också men i Lund har de tydligen lite högre krav än i Karlskoga, där lägger folket upp annonser att de söker snygga kombosar. Jag vet inte riktigt hur vi ska tolka det? Vill de ha mer användinng för sin rumskamrat än som sällskap kanske? De är allt bra speciella de där studenterna i Lund.

Det va väl dagens nyhet så att säga. Tyvärr måste jag också meddela alla er från mina hemtrakter som jag lovat sovplats under Putte i Parken att det numera kan bli lite trångt. Men ni kanske kan sova i bilen på grusparkeringen?

Det va bra så.
Maja Fröjd


Underlig helg!

I fredags fyllde min storasyster Matilda Fröjd 25 år. Detta skulle givetvis inte få gå obemärkt förbi.. Jag och Matildas kära vän Emma hade nämligen smidit planer för hur vi skulle fira henne en längre tid och lördagen den 17de april skulle allting sättas i verket. Allting va tajmat och klart, in i minsta detalj! På lördagen dundrade Emma, jag och Sara in i Matildas sovrum, satte på henne en silvrig peruk och gav henne tio min att klä på sig. Sedan bar det iväg mot Karlskoga där Petronella hämtades upp.
     Bilen fortsatte mot Örebro och stannde vid Gustavsviksbadet där vi bjöd henne på en dag i relaxen och äventyrsbadet. Där göttade vi oss i diverse pooler och njöt av livet i allmänhet. Senare återvände vi till Karlskoga där vi började styla oss för sen var det dax för ett restaurangbesök. Det åts black & White och vi fyra som visste vad som väntade senare under kvällen började nog bli allmänt fnittriga. Efter maten återvände vi till lägenheten, där vi spelade lite spel, drack och sjöng hellre än bra. Festen var i full gång när det knackade på dörren och vi plötsligt fick oväntat besök. Vi behöver inte gå närmre in på besöket men det va inte jultomten som kom. Efter detta drog vi några shots och snapvisor och begav oss till statshotellet. En riktigt lyckad dag måste jag säga.

Några fick under dagen men för livet.. Stackars Sara skrapade upp halva armen i forsen på Gustavsvik och Petronella Ek ramlade(skräll) konstigt nog i en trapp och stukade foten när hon skulle gå hem. Det va ju sådär bra med tanke på att jag och Petronella skulle spela match dagen efter. Där lyckades jag förövrigt få medelmskort i halta lotta gänget då min precis nyutväxta nagel återigen blev krossad. Nu är nageln ungefär samma konsistens som en burkchampinjon. Men va gör det om hundra år?

Tack för en underhållande helg damer!
väckning!

Det va bra så.
Maja Fröjd

Påskdödaren.

Om det inte var någon som missade det var det påsk för några helger sen. Ganska många helger sen om man ska räkna noga. I 20 års tid har jag fått påskägg av mamma och pappa på påskafton. Detta tycker jag är ett bra tillfälle att få lite godis och inkasera ett par nya strumpor eller liknande. Men när jag nu ska fira min 21 påsk så tycker Annika "traditionsdödaren" Ek att det tydligen får vara slut på påskägg! VA?! Slut på påskägg, hur ska jag nu få nya färgglada strumpor? Som jag har talat om förut har mamma något slags hat mot traditioner och jag vet inte vart det kommer ifrån och hur jag ska kunna bota denna åkomma. Jag är rädd att om vi inte tar till med drastiska åtgärder snart så kommer hon avskatta alla helgdagar och traditioner som någonsin funnits. Då kan inte nog inte ens jag, pappa, Niklas och Andreas rädda dem längre...

Jag har tydligen även hunnit fylla år, 21 barre... coolt. Eller? Är det nu man börjar känna att det inte längre spelar någon roll att man har födelsedag? Långt innan både jul och födelsedagar brukar jag ha klart för mig vad jag vill ha i present och jag brukar inte vara sen med att upplysa mina medmänniskor om detta. Men i år hann jag inte tänka ut vad jag ville ha och när någon frågade hade jag faktiskt ingen aning. Jag lyckades komma på ett par tre saker jag önskade mig, så nu slipper jag äta med fingrarna, kan locka håret och köpa nya fotbollsskor.

Maja skrev att hon letar lägenhet för fullt, det gör även jag. Men det är lite av en djungel och tydligen är det så att man ska vara snygg för att få lägenhet i tex Lund. Om det är någon som har har eller vet något om en lägenhet som är ledigt till hösten i Lund, Malmö eller Sundsvall får ni gärna höra av er. Förhoppningsvis kommer mitt flyttlass gå till någon av dessa städer. Mer om denna revolution senare.

Det var bra så.
Petronella "21 år och utan påskägg" Ek

Stendött.

Jag hörde rykten om att det är stendött här.
Kan ju dra en liten update för er som har intresse för det.

Va händer på viadukt? Jo, Fröjd, åker buss, är i skolan, jobbar, äter, sover, tränar och letar lägenheter.
Pek hon jobbar, tränar, jobbar, sover, jobbar, äter och jobbar. Roliga liv här i city som ni ser. Det är inte lätt att vara karriär suktande kvinnor, vi skulle satsat på att bli hemmafruar istället.  

Hur går det för mig i min jakt på lägenhet då? Jag börjar se ljuset i tunneln och känner att det finns en chans att jag kommer lyckas undvika en hemflytt till mitt gamla kära Gullspång. Även fast ingenting slår Gullspångs charm  känns det inte särskilt lockande att flytta hem efter fem år i Degerfors/Karlskoga. Det är förövrigt inga polare som bor kvar i Gullspång längre, Småbrudsligan har spritt ut sig över hela Sverige, vissa har till och med lämnat landet och Hova grabbarna verkar va påväg mot högre studier och större städer.
Idag har jag varit och kollat på en pytteliten lägenhet och snart ska jag ringa till hyresbostäder och se till att jag får komma och kolla på tre andra lägenheter jag står i kö på. Jag avslöjar inte vart jag kollat eller kollar på lägenheterna med risk för konkurrens. Det är helt klart inte helt lätt att få tag på en bra hyreslägenhet.

Dagens händelse: Såg ett kritvitt!! och ett brunt rådjur hoppa runt på trädgårdarna vid nobel. De såg extremt lyckliga och kära ut! Den vita va en tjej och den bruna va en kille och de kommer leva lyckliga resten av sina liv.
Dagens lukt: Munkar, hela city luktar munkar. Gött det vore!
Dagens bra sagt: Dröm om morgondagen, minns gårdagen, lev idag.

Det va bra så.
Maja Fröjd


Skulle inte sitt helt fel nu.

HÄÄLG!

Ja, efter en riktigt hård vecka, med föreläsningar, jobb och tentaplugg blev det äntligen hÄlg. Gårdagen spenderardes först på jobbet och på kvällen blev det mys med familjen, Jenny och Christer och gudbarnet Richard. Det har blivit lite av en tradition att jag och Harry dansar tryckare på fredagkvällarna nu. Igår dansade vi till love shine a light och jag lärde honom att han inte ska titta i uringningen när han dansar utan titta i ögonen. Jag skulle bli mycket förvånad om han inte blir tryckarkungen när han växt upp och får inta statshotellet, han har ju lärt sig från en som kan det där menar jag.

Idag har jag först varit på marknad här i Gullspång, värre än Kopparbergsmarken nästan. Om man tappar bort varandra på Gullspångsmarken hittar man aldrig varandra igen, för det är så mycket folk att ingen har täckning på mobilen. Nästan iallafal..

Efter det begav jag mig till Hova för att hälsa på min gamle far. Då kan man ju undra va Hova är för ställe, jo ni förstår att Hova är nog det enda stället i Sverige där man istället för att sänka hastigheten vid en skola höjt hastigheten till 60km/h. Antagligen inte överdrivet intelligenta barn som går där eftersom de verkar vilja bli av med några. Det bör också tilläggas att resterande delen av vägen har blivit sänkt från 90km/h till 80km/h. Alltså enbart sträckan förbi skolan som är höjd. En annan sak som är bra med Hova är ju att Johan Bertilsson kommer därifrån, och honom har vi ju sett på tv idag. De gör sig väldigt bra på tv Wiktorsson och gänget måste jag säga. Trist med förlust bara.

Ikväll ska jag återvända till Hova igen och inte skolans gymnastiksal tillsammans med Isabell som har hemvänt i helgen. Där möts vi upp av det evigt glada hova gänget som består av ett antal underbara karlar.  Så nu måste jag bege mig, vinst är ett måste!



Det va bra så.
Maja Fröjd


Hey baby!

Igår såg jag en riktigt rolig facebookgrupp igen, den här gången hette den: vi som tycker att killar med liten kuk borde ha orange keps på fest. Jag skratta ganska mycket faktiskt, tycker dock att gruppen är väldigt diskriminerande och jag väljer att avstå inbjudan. Dessutom tycker jag att det finns mycket värre egenskaper än liten kuk som jag hellre skulle märka ut med en orange keps.

Idag bjöd metro på en ny skrattattack när de publicera barns tankar kring vigsel samt Daniel och Victorias bröllop. Här ska ni få höra:

Prinsessan föddes på ett slott, Daniel träffade hon i skogen.

I andra länder kan man ha mycket fruar, men i Sverige blir det tokdyrt.

På film är alla kära, här i Sverige håller vi nog inte på med sånt.

Pappa går upp halv fem till jobbet, det gör han för att han är kär i mamma och oss.

Victoria är prinsessa, Daniel är ingenting, men efter bröllopet blir han typ baron.

Gifta borde chilla mer.

Det va bra så.
Maja Fröjd


KÄRLEK!

Först och främst ska jag nämna att jag tillsist lyckats fattat ett beslut om vilka glasögon jag ska kosta på mig, så man får tacka för era åsikter (även fast ni inte lyckas få åsikterna på rätt plats). Ni förstår att det blir så mycket bättre och roligare om ni skriver era kommentarer på bloggen istället för på facebook eller att ni väntar ett par dagar och säger det live.

Nu tänkte jag dock inte diskutera mitt liv som glasögonorm något mer utan istället berätta om hur påskafton såg ut här på viadukt. Det va nämligen så att ett flertal gamla klasskamrater från Degerfors tiden skulle komma hit på besök. Det blev många fantastiskt trevliga återseenden om jag får säga det själv. Kärleken och saknaden till varann går inte att beskriva i ord. Men kramkalaset som blev sa det mesta. Lägenheten fylldes av saknade dialekter från Kopparberg, Hasselfors, Gullspång, Degerfors och Karlskoga och allt kändes som gamla goda tider. På söndag morgon luktade det fortfarande fest i lägenheten men kärleken var borta. Jag och Pek klibbade inte längre fast i kärleksfulla famnar och varma kramar utan istället satt våra strumpor fast på det kladdiga, chipsiga, ostbolliga, tequila saltiga golvet. Det va ingen vacker syn här inne kan jag lova och jag var mycket lycklig att Pek inte släpat med sig någon karl hem till kaoset under natten. Det hade blivit en fruktansvärd syn för den stackarn. Men all disk och städning va definitivt värt det, för fy fan vilket härligt gäng vi är och som jag har saknat alla dessa underbara vänner. Under kvällen visade Pek även vem som är den täta utav oss två här när hon casha ut 3000 spänn ur bankomaten innan hon gick till statt. Så nu tycker jag att det vore en bra idé att vi betalar hyran baserat på inkomst, det måste väl va mer vettigt än att hon ska dricka upp hela lönen? 

Det sägs att en bild säger mer än tusen ord så det är väl bäst att ni får lite smakprov från kvällen och att jag slutar pladdra nu.

Peter saknade sitt gamla sovrum.

Glada vänner


Det va bra så.
Maja Fröjd

Hjälp!

Jag är tydligen halvt blind och måste numera investera i glasögon. Problemet är nu att jag efter att ha lånat hem åtta olika glasögon två gånger inte kan välja mellan dessa tre. Så nu behöver jag er hjälp, om något av alternativen känns bättre än det andra kan ni ju dra en kommentar eller varför inte ett mess.





Det va bra så.
Maja ´´ormen´´ Fröjd

Övertaggad!










Imorgon gör vi comeback. Håll i er!


Det va bra så.
Maja Fröjd


Sandstrand.

Ni vet hur mycket sand det finns på en sandstrand. Ungefär så mycket sand har vi haft på viadukt de senaste veckorna. Det enda som har fattats här är en värmande sol och bruna vältränade karlar, annars har vi haft alla tillbehör som behövs för att få en perfekt solsemester. Vi har haft en strand, vi kan lätt fixa en pool i badrummet, vi har haft möjlighet att blanda goda drinkar, vi har diverse pinnar och paraplyn som är fina i drinkar, vi har plats att sola, vi är två väldigt glada vänner som vet hur man har kul på en semester! Tänk om de där två sista kriterierna också skulle infalla, då behöver vi inte åka utomblands i år! Är det någon som känner en brun vältränad karl som skulle vilja gå runt i längenheten och någon som har en sol? 

Frågan som kanske dyker upp är nog varför vi har så mycket sand på viadukt. Jo, det är såhär. I Karlskoga finns det väldigt många fotbollsklubbar men vi har ingen konstgräsplan (skandal) och det betyder att vi får träna på grus. Kul. När man då är målvakt och ska hålla på och slänga sig i allt grus så är det så att ganska mycket fastnar på kläderna. Dessa kläder tar jag med mig till vidukt efter träning och gruset lyckas alltid, det spelar ingen roll hur jag gör, att hamna överallt i hela lägenheten. tränar man då ett par gången i veckan på grus så förstår ni att det blir mycket mycket sand.. 

Det var bra så. 
Petronella Ek 

RSS 2.0