Lagfest.

Gokväll! I helgen hade BIKDAM lagfest. Ojoj.
Lördagen började med resa till Eda och ett möte med serieledarna. Resultatet är idag oviktigt. Påvägen upp kollade vi på film med Arne Hegerfors och hans klassiska fotbollstabbar. Filmen började med självmål och jag blev väldigt nervös och bad om att vi skulle stänga av filmen och titta på något annat. Men icke, jag stoppade då musik i öronen och blundade mig genom filmen. I andra halvlek ligger vi under med ett mål, inte omöjligt att ta igen. Men vad händer då? Jo, ett självmål som hade platsat Arnes tio i topplista. En lätt lobb perfekt avvägd. Det är nog enda gången jag har skrattat när jag har släppt in ett mål. Ska aldrig mer titta på Arnes film, trots att jag gillar Arne. Jag har paxat ensam hemma till nästa bortamatch.

Kvällen bjöd på lagfest. Vilka stjärnor det finns i BIKDAM. Kvällen var väldigt trevlig och jag är fruktansvärt imponerad över att ingen har spillt på golvet. Är det möjligt? Persa gjorde debut på statt och hon verkade glad över vad hon åstakom där. Alla barn var tvungna att skicka ett sms när de var hemma och det skötte de alldeles utmärkt, med några få undantag. Varg var kvar på statt till stängning!  Michelle tyckte att våran säng var alldeles för skön för att gå hem och hon sov tryggt mellan mig och Maja på Viadukt.  

På Onsdag klockan 19.00 är det ett revanschsuget BIK som kliver ut på vallen för att ta tre poäng. Jag hoppas på stort publikstöd!

Det var bra så. 
Petronella Ek 

P.s Foton från lagfesten dyker upp inom kort. d.s
 

ASKUNGEN, ASKUNGEN!

Denna dag sammanfattar jag såhär..

http://www.youtube.com/watch?v=g-x6qTiERS8

Vad vore väl en kväll på stadshotellet?

Det var bra så.
Petronella "städerskan" Ek


Kärlek, Kärlek, Kärlek

Jag är kär och den här gången är det på riktigt! När jag ser karln pirrar det i hela kroppen, jag blir lycklig, fnittrig, säger konstiga saker och babblar på som en tok. Han, killen, min kille. Han är också kär. Helt störtförälskad i mig. Vi är som ett sånt där par vet ni som är så irriterande som man bara vill köra över dem med bilen. Vi sitter ihop, lämnar inte varandras sida och avslutar varandras meningar. Inom en snar framtid kommer vi flytta ihop och gifta oss. Så kära är vi, vi ska leva hela livet tillsammans.


Detta är min man!

Idag har vi ätit hemmalagad äppelpaj på Via. Lyx i vardagen!


Äppelpaj


Det var bra så.
Petronella Ek

KGA Dam/Nivea verkstan.

Lördagen och söndagen spenderade Karlskoga dam ett par timmar(en hel evighet) tillsammans, inte för att roa sig utan för att arbeta. För om man ska kunna roa sig så måste man först arbeta, att roa sig är nämligen mycket sällan gratis. På söndagen åkte dock Rävåsen och spelade match och kvar blev fem futtiga Bråtenspelare. Vi slog våra kloka huvuden ihop för att effektivisera arbetet maximalt och tillslut såg vi ut som arbetare på tomteverkstan som visas varje julafton.


Jessica Sillen och Frida.. unga, talangfulla motiverade.

En plåtbit som skulle fästas på en plastbit.

Sillen och jag, station 2 i tomteverkstan.

Frida headbangar på station 3 och Peckan packar pizzakartonger på station 4.





En hund gjord av återvunnen plast.


Jessica och Jessica på station 1.

Har vi samma effektivitet och samarbetsförmåga på matcherna kommer det gå som hejsan. Måste även nämna att det är väldigt kul det här med tjejer och trötthet, när dagen började nå sitt slut va plötsligt allt jätteroligt och man skulle kunna tro att vi hade varsin riktig tonårsfylla men det är väl så det blir om man gör samma sak oavbrutet i tillräckligt många timmar.

Det va bra så.
Maja Fröjd

Våldgästning på Via.

Plötsligt händer det. Jag satt i godanro och stylade mig i lägenheten när jag hörde någon ropa -Maja Maja utanför fönstret. Ingen stalker den här gången utan bättre upp mitt gudbarn Richard i sällskap av Jenny. Jenny skulle va chaufför till ett par glad Gullspångare och stannade då här en stund istället för att åka dubbla vändor. Jag och Pek bjöd på tacos och sedan ringde det lämpligt nog och finbesöket åkte tvärt hem igen, mätta och glada. Underbart är kort. Richard ville hyra film och sova över men det får bli en annan gång för det va ingen som orkade åka hit och hämta honom imorgon igen.

Idag har jag även jobbat med laget en sväng på Boforsområdet eller va det nu kallas. Det va ett mycket läskigt område. Grindar och stängsel avgränsar området från omvärlden och hela Gullspång skulle få plats därinne. Hade det varit mörkt hade det sett ut som en riktigt vidrig skräckfilm. Jobbet gick ut på att fästa dubbelhäftad tejp på en blå plastbit och sedan ta bort skyddsplasten och sätta dit en silvrig plåtbit. Väldigt spännande. I vilket fall är det roligare att göra saker när man gör dom i gott sällskap.


Nu blire unn och 27dresses.

Det va bra så.
Maja Fröjd


Just nu på Via.

Vad händer just nu på Viadukt? Jo, Majbaj sitter och pluggar lagar, paragrafer och liknande. De enda tecknen på att hon fortfarande är vaken är ljudet från bladen när hon bläddrar i böckerna och ett par djupa uppgiva suckar. Jag färgar håret, jag och min svägerska har arbetat fram en plan för hur jag ska uppnå bästa resultat. Jag hoppas och litar på att Karin kan det här och att jag blir skitsnygg i håret.

Ännu en helg kommer passera utan alkohol för våran del, rekord? Men idag har det inte suttit fel med lite grillad mat, en kall cider och goda vänners skällskap. Men vi nöjer oss med tacos, dricka och besök från gullsång. Inte fy skam! Vi har öppnat fönstren i lägenheten och det resulterar i att vi hör allt som händer här utanför, inget undgår oss på Viadukt. Alldeles nyss åkte en bil förbi och poppade sommartider med gyllenetider. Och då känner man verkligen att sommaren är påväg.

Det har förövrigt skett en förändring på Viaduktgatan. Det stängsel som har blockerat halva parkeringen har nu försvunnit, de har äntligen efter ett år byggt klart i närliggande kommunhus. Detta innebär för oss boende att, det finns fler parkeringsplatser utanför. När man då kommer med bilen behöver man inte längre hålla andan av spänning, ska man kunna parkera utanför eller behöva åka ner till grusparkeringen som ligger ungefär en mil bort? Det blir även kortare väg till och från statt (om man nu går dit), för nu kan vi använda den litta minitrappa som finns och slipper gå runt hela parkeringen. I och med att de har byggt klar slipper vi även alla jobbiga byggljud som har en förmåga att hålla en vaken när man egentligen borde sova. Som ni föstår var vi väldigt glada när vi vaknade en morgon här i veckan och insåg att denna förändring hade skett.

Nu är det dags att skölja ur färgen i håret. Vi väntar med spänning på resultatet.

Det var bra så.
Petronella Ek

 
Parkeringen som vi gillar den..


Mumsfillibabba.

Christer levererar igen.
http://www.youtube.com/user/christern77#p/a/u/0/sE39XnZIp4Q


Förövrigt kan jag meddela att juridik och paragrafaer inte är bra för hälsan.. men sömn är överskattat har jag hört. Sova kan man göra när man pensionerat sig om man inte drabbas av det som alla andra oldies verkar göra, morgonpigghet. Dagens höjdpunkt är iallfall att jag ätit en riktig delikatess, inget mindre än Daniel och Viktorias bröllopsmazarin, den va otroligt god! De borde ha gift sig mycket tidigare så att man hade fått äta mer mazariner.
Ikväll är det träning som gäller och imorn ska jag äntligen fixa håret så jag slipper se ständigt vidrig ut. Helgen är räddad helt enkelt. Hör och häpna men jag satsar även på min tredje vita helg i sträck, inte under hela min livstid som ni trodde. Bäst att jag pluggar lite paragrafer istället för att roa mig så att jag klarar terminens sista tenta och därmed skulle kunna avnjuta en helt felfri termin och slippa bekymmer under sommarlovet. Gött det vore.

 Sommarlov, ja tack!

Det va bra så.
Maja Fröjd


Helgen i bilder.



Systrarna tog med sig käk och Christer stod för grillningen.

Vi spelade spel...

Och utsattes för slavgöra i Edwins blivande nya rum.

Richard ville följa med gudmor hem till Gullspång när kvällen började sitt slut och han snarkade gött all night long vill jag lova.


Bra helg!
Det va bra så.
Maja Fröjd

Söndag.

Söndag, en typisk söndag är påväg att ta slut. Jag jobbade natten till idag och efter det åkte jag hem till snövägen och tänkte sova. Men icke, på snövägen skulle de tydligen lägga golv. Dunkande och sågande har hållit mig vaken stora delar av morgonen/förmiddagen. Efter att ha jobbat natt och bara fått en vilodag mellan omgångarna den senaste veckan är jag väldigt sliten nu och än är inte mardrömsschemat slut.. men snart. Jag har ju trots allt ett (tre) jobb så jag ska väl inte klaga.

Som sagt är det en typisk söndag, latdag! Har legat i soffan precis hela dagen, gött! Framför mig har jag dricka, guds gåva till mänskligheten (choklad) och lite annat godis och nu mår jag illa av allt ätande. Det här har varit en riktig unnar helg, jag har troligtvis gått upp de där ca två kilona som ondskan/soppan snodde från mig. Så nu är allt som vanligt igen, skönt. Att vara smal är överskattat... 

Jag tog nyss en powernap, klockan var då 21.00, är det helt okej? Vet inte, men jäkligt skönt. Nu orkar jag se klart VM matchen, det är ju bra. Just nu leder Sverige med 3-0 mot Kanada efter andra. Sverige leder mot Kanada! Det är ju lite skräll. Visst, Kanada har inte ett stjärntoppat lag med det har definitivt inte Sverige heller. Jag tycker att de blå killarna gör ett bra jobb, hoppas de klarar av att hålla i ledningen i sista..

På tisdag är det Rävjakt på Kilsta IP, det ska bli spännande och jag är grymt taggad för revansch. Jag hoppas också att karlskogaborna går man ur huse för att se var Karlskoga Dam har att visa upp. För jag kan garantera att det blir ett hett derby. Trots samarbete är vi seriekonkurenter och slåss om samma poäng! Dessutom vem vill dyka upp på nästa träning som förlorare?  
Jag har även lite ångest nu, jag har ännu en gång gett mig in i något som jag inte riktigt gillar. På onsdag ska jag, Varg x2, Marie, Hong, plus en för mig okänd tjej springa (?!) vårruset. Det jag ser mest fram emot är picknick korgen vi ska få dela på efteråt.   


Det var bra så.
Petronella "söndagsvalrossen" Ek

Fylla?

De boende på Viadukt planerar ännu en nykter helg. Men vi läste nyss på aftonbladet om en väldigt billig drog som tydligen ska vara populär bland den yngre generationen. Muskot, ni vet kryddan! Ungdomarna äter tydligen en stor mängd av denna krydda och blir sedan påverkade. Vi försökte ta reda på hur man skulle äta kryddan och fick ett tips om att skölja ner den med citronjuice. De tipsade även om att en påse kostar 11 kr. Och med snabb huvudräkning kom Maja fram till att två påsar myskot kostar nästan lika mycket som en cider. Men det finns baksidor med denna krydda/drog, man kan inte kissa och får hjärtklappning. Muskot innehåller tydligen ett ämne som liknar amfetamin och det vet vi ju sen tidigare att det inte är ett snällt ämne. 

Jag skulle avråda alla att prova detta, jag är lite rädd för droger och alla bieffekter.. 
Men vi kan inte låta bli att skratta lite, de är allt bra uppfinningsrika de där ungdomarna. 

Maja som är lite fattig lockas av drogen och kanske kommer även jag göra det inom en snar framtid. Men vi nöjer oss nog med det som systembolaget har att erbjuda. Vi gillar att följa lagar.  

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7128032.ab  

Det var bra så.
Petronella Ek


Bara helg hela tiden.

Nu är det helg igen, eller? Räknar man det som helg när man jobbar?

Spotify bestämde sig häromdan att vi skulle betala för att få spela lite musik på Viadukt. Men det är ju inte vi så värst sugna på, inte alls sugna. Man blir lätt lite bortskämd när vi inte har betalat. Så spotify har inte fungerat på några dagar. Men nu skulle jag lyssna på en låt från en länk och vipps kunde jag lyssna på både låten och våra listor på spotify. Vad händer? Det är inte alls troligt att Maja har gått och betalat utan att säga nått? Eller har jag nu gått med på att betala fast omedvetet? Det mesta jag gör med datorn är omedvetet så det är inte alls otroligt att det faktiskt är så. Men jag har ju inte tryckt någon knapp utan bara gjort som vanligt.. Aja, framtiden får utvisa.

I ganska många lägen önskar jag att jag var datakunnig. Lika duktig som Lisbeth Salander vore ju inte helt fel. Men jag skulle nöja mig med att kunna förstå vad han (datorn) vill mig när han när han sänder ut ett klickande ljud och brummar som tusan. Och vad han har hittat på för bus när helt plötsligt skrollen inte funkar. Mitt vanliga sätt att lösa dataproblem är att ringa en vän eller starta om datorn. Men det klickande ljudet försvinner inte vid en omstart och jag vågar inte stänga ner spotify nu i fall han (spotify) får ett utbrott igen. Så jag får helt enkelt klara mig utan skroll ett tag. Och klickandet.. hmm.. ja, jag får nog ringa en vän.


Det var bra så.
Petronella Ek

Helt plötsligt började skrollen att fungera?!! Förstog datorn att jag var lite irreterad på honom eller är jag väldigt datakunnig, har jag någon dataförmåga som jag inte är medveten om? Det får vi nog aldrig veta, men jag är glad i allfall. Skrollfunktionen underlättar mitt nördande!  

TUNGT!

Tung premiärförlust idag! Tur att vi är ett glatt gäng iallafall så att vi kan ta nya friska tag till kommande matcher.
Det kan bara bli bättre.


Det va bra så.
Maja Fröjd


Youngsters.

Jag är inte den som brukar läsa massa bloggar eller följer någon särskild blogg osv. Egentligen var jag helt emot att börja blogga, men efter att jag och min käre vänn Pek spontant öste skit över allt bloggande i världen och garvade bloggfenomenet rakt i ansiktet en kväll beslöt vi oss plötsligt och helt oväntat för att starta en egen blogg. Som folk kan hånflina åt eller va nu folk annars har för nöje av den här bloggen.

En sak är säker, det är inte bloggens utseende som lockar våra läsare. Jag har spanat in lite olika bloggar ett tag nu och insett att jag och Peckan är de enda i bloggSverige som använder sig av den här fina standardlooken man kan välja när man startar bloggen. Vi är alltså de enda som är så pass otekniska eller outhålliga att vi inte ens kan pimpa en blogg. Jag va inne och kollade på våra härliga ''youngsters'' i laget som vi kallar dom. De har minsann väldigt fina bloggar, deras look liksom lockar till läsning medan våran blogglook skrämmer bort läsare. Jag stör mig lite på det här som ni kanske märker. Imorgon har vi iallafall seriepremiär med Bråtens IK och då ska jag kanske passa på att fråga dessa teknikens under till youngsters om de kan lära mig och Pek hur man stylar bloggen. Jag känner att det är ju sånt som deras generation är bra på och vi som växt upp på det hårda 80-talet är lite sämre på.

På tal om seriepremiär så är jag äckligt vinstsugen och det tror jag att alla i vårt lilla lag är. Hoppas siktet stämmer bättre än i superfemmanmatchen sist och att vi tar hem tre härliga poäng imöra!

Det va bra så.
Maja Fröjd


HURRA HURRA HURRA!!!

YES YES YES! Är så extremt överlycklig just i denna stund! För er som följer bloggen så vet ni att jag skrev kontrakt på lägenheten bredvid den jag bor i nu för ett par veckor sedan. Det va en liten etta med kokvrå. Igår fick jag mail av en tjej som jag pratat med tidigare om att hon eventuellt skulle flytta ifrån sin lägenhet på torget men då vi pratades vid sist så hade hon andra spekulanter på lägenheten. Men igår skickade hon som sagt och frågade om jag fortfarande va intresserad. Det va jag ju givetvis men nu hade jag ju redan skrivit på kontraktet för ettan, JÄKLA SKIIIIT tänkte jag. Jag tog iallafall med mig Peckan och gick och tittade på hennes lägenhet, den va givetvis kanonfin, en två med ett riktigt kök och en riktigt bra och billig hyra. Aldrig i mitt liv har jag ångrat att jag för en gångs skull haft framförhållning och fixat en lägenhet i tid. Nu ville jag ju verkligen ha den där tvåan! Pappa va av en händelse i Karlskoga och kom också dit och titta, även han tyckte att lägenheten va jättefin.

Det hela slutade iallafall med att jag ringde till Hallberg, min nuvarande hyresvärd och han va som vanligt världens snällaste person i hela världen och lät mig riva kontraktet på ettan och slippa tre månaders uppsägningstid och allt vad det heter. Jag överdriver inte när jag säger att Stefan Hallberg måste va den snällaste och mest tillmötesgående person jag någonsin mött. Så till er som är sugna på att flytta finns båda denna fina tvåa som jag och Peckan bor i nu ledig och den lilla ettan som jag skulle flyttat in i är ju också ledig.

Idag ringde jag till den nya hyresvärden och nästa vecka ska jag skriva på kontraktet! Så otroligt, fantastiskt och underbart! Om det gick att komma närmre centrum än vad jag redan bor så har jag lyckats, torget blir min nya adress. Och nu kan jag återigen erbjuda er mina kära vänner sovplats under Putte I Parken :) :)

Det va bra så.
Maja ''gladast i världen'' Fröjd

Med våren kommer pollen.

Nu är det vår, det känner jag. Min näsa är full med snor som rinner. Jag ser ut som ett barn, ni vet när de har snor på hela läppen och röd näsa likt den där renen Rudolf. Mina ögon är kliiga och det känns som om någon har stoppat in bomull i ena örat som fyller hela öronen och huvudet. Detta mina vänner kallas allergi, men enligt de där männen och kvinnorna i vita rockar har inte jag någon allergi utan bara en allergiskreaktion. För det ska tydligen vara skillnad på dessa två fenomen. I mina öron är det samma sak, jag mår ju lika dåligt varesig det är en hederlig allergi eller bara en sketen reaktion. Men trots detta så vill jag ha vår och sommar! Så jag står ut med att knapra lite tabletter och spruta näsan full med spray bara för att få njuta av den mysiga våsolen som senare kommer ge oss en sommar. En sommar som förhoppningsvis kommer innehålla mysiga grillkvällar, härliga dagar vid möckelnsstrand, besök i frövättern, fotboll på en solig Bråtenvallen, Putte i Parken i goda vänners lag, med mera med mera.

Nu har hockey VM dragit igång, mitt i våren. Det gillar jag, en liten förlängning av de bästa delarna av vintern. Jag hoppas att Bengt-Åke och karlarna kan få ta hem en medalj och prestera bra hockey! Det unnar jag de där killarna utan tänder. 

Jag och Maja firar måndagen med att dela på en Cider, eftersom vi inte har någon semester där vi kan dricka ett glad vin varje dag så passar vi på när vi börjar jobbet/skolan sent dagen efter.

Det var bra så.
Petronella Ek

HÄlgen.

Jag förstår att ni varit ute och svirat i helgen allihopa. För mig och Pek blev det ingen bakfylla den här helgen heller. Så himla skötsamma och rediga jämt. Idag skrattar vi åt alla ljuskänsliga, pizzasugna och törstiga monster. Vi har precis städat lägenheten och snart kommer min kära mamma och Maria och hälsar på och då ska vi käka thaimat, MMM!

I fredags pluggade jag på förmiddagen och sedan ringde de från superfemman och hade dåligt med folk till sin seripremiär så då fick jag rycka in och spela match på fredagskvällen. Det va minst sagt mitt livs sjukaste match. Det blev en förlust. Det bör tilläggas att Gullspångs herrar vann i derbyt mot Töreboda med 1-0. Så jävla gött! På kvällen vart det filmkväll med Mickael. Stackars Pek hon jobbade natt hon.

I lördags tog jag och Pek en tur till Karlstad för att hämta Woodys målvakt som skulle spela premiär mot Immetorp. Jag och Pek va givetvis där, även det blev en rätt konstig match och Immetorp vann kampen. Pek svek även Woodysfirman som vi bildade för ett par år sedan, mycket dålig stil! Kan det va så att hon skiter i det nu när inte Kjell (Erik Knutsson) spelar i det rödsvarta stället längre? Efter matchen körde jag och Pek ut hennes föräldrar på fest, för alla skulle ju festa denna lördag utom just vi. Övrig notering, våra kompanjoner i Rävåsen mötte Kronan och matchen slutade 1-2.  Vi avnjöt återigen lördagen med en film i sällskap av Mickael. Pek körde runt på halva Karlskogas befolkning på natten.

Ja, det va våran helg.. fotboll och filmmys helt enkelt, inte helt fel!
På torsdag är det äntligen dax för Bråten med seriepremiär och det taggas redan litegranna kan jag meddela!

Det va bra så.
Maja Fröjd

ej bakfulla!


Ondskan, resultat.

Soppa 1 vecka = - 2 kilo för fröknarna på viadukt.
Jag vet inte om jag kan säga att det va värt besväret eller inte.

Det va bra så.
Maja Fröjd


Ondskan day 4.

Ondskan har nu börjat sätta sina spår, mest på Majas humör. Hon kan vara riktigt spydig, så tänk efter två, tre kanske till och med fyra gånger innan ni säger något till henne. Hon har i flera dagar velat ge upp och igår kväll försökte hon med, "om vi äter upp den soppan vi har så slutar vi sen" och "om vi håller på i fem dar så räcker det..". Hon är även väldigt ledsen för att hon inte får äta normal mat som alla andra får och det gör henne lite aggresiv. Om det ska bli något resultat av denna diet så får jag ta fram hårdhandskarna och vara stenhård för att ens få henna att slutföra detta. 

Idag tog soppan slut och när jag stog och kokade ny ondska kände jag mig lite som en häxa som kokade en elak giftig trolldryck. Det hade ju varit lite mer spännande.. 
Jag börjar tvivla på att ondskan ska göra mig smalare, efter gårdagen skulle man ha gått ner två kilo! Men jag kan inte förstå från vilken kroppsdel ondskan skulle ha tagit de två kilona. 

Imorgon ska jag med Mamma och slösa pengar i örebro. Eftersom morgondagens mat ska bestå av soppa, kött och tomater så får jag alltså ta med mig en matlåda med soppa och värma i samma mickro som de värmer barnmat i. Och på lördag fick jag erbjudandet att följa med på ett 50års kalas. Men det är ju en omöjlighet, jag kan inte ta med mig soppa dit och äta medan de andra får äta god mat och en massa fikabröd. Ondskan kräver mycket av oss, planering, uppoffring, tålamod och den förstör även våra smaklökar. Jag längtar efter mat som har smak.     

But we are still going strong..

Det var bra så.
Petronella Ek


ÅHHH LAMMKÖTT!

Det sägs att kärleken inte har någon ålder, något som min käre vän Pek är ett levande bevis på.
Hon tycker att alla människor är lika mycket värda och dömmer inte människor utifrån deras ålder utan för deras utseende. Nu verkar det som ryktet har gått för idag har två stycken okända pojkar födda 94 lagt till henne som vän på facebook. Hur ska hon kunna välja en man när det finns karlar i alla möjliga åldrar, storlekar och färger att välja på. Vad vill man hellst ha, ett ungt talangfullt lammkött med en charmig målbrottsröst eller en äldre rutinerad man med ett ordentligt jobb och ryggproblem? Det är ju hugget som stucket liksom. Det här med lagom verkar inte existera i Petronellas värld, jag menar två-tre års skillnad som en annan tycker känns bra och lämpligt verkar ju inte direkt göra hennes liv särskilt spännande. Måste även nämna att en utav dessa 94or kallar sig själv för Porris, är det ett bra eller dåligt tecken? Jag vet inte längre hur jag ska vägleda henne i hennes jakt på kärleken.

Det va bra så.
Maja Fröjd


Ondskan day 3.

Mycket känslor florerar i min kropp just nu. Jag känner hur depressionen kommer närmre och närmre trots att Pek försöker hålla modet uppe och säger att vi snart klarat halva tiden tillsammans med ondskan. Jag försöker som alla vettiga människor hitta en lösning på sopp-problemet. Jag utvecklar hela tiden nya teorier om hur soppveckan skulle kunna göras lite roligare. Idag får vi bara äta soppa och frukt och grönsaker. Förgäves försökte jag intala Petronella att jordgubb inte kan va så farligt att äta och borde kunna räknas till frukt eller grönsak likväl som bär. Men hon är så äckligt jäkla sträng hela tiden. Hon tänker inte på stackars mig som genomlidit detta helvete en gång förut.
I början av veckan sa vi att vi inte får äta skräpmat direkt efter avslutad soppdiet. Men jag kan lova er att bilden av kebabtallrik inte kommer försvinna från min näthinna förän jag fått stilla mitt begär. På måndag blire kebabtallrik. Efter det behöver jag inte äta mer skräpmat.

Idag tröstade jag mig lite med att vi iallafall skulle få äta världens goaste fruktsallad, även den visade sig vara en besvikelse. Vad är fruktsallad utan glass? Typ som hamburgerbröd utan hamburgare och all tänkbar mat utan ketchup om ni förstår hur jag menar. Dock va fruktsalladen väldigt exotisk och innehöll i princip all frukt som man kan finna i en livsmedelsaffär. Fruktsalladen visade sig också bli Sveriges största tvåmannasallad då den inte ens fick plats i en skål.



Det va bra så.
Maja Fröjd

Ondskan day 2.

Efter begäran kommer här uppdatering om ondskan. Day 2, vi åt soppa, grönsaker jobbade och tränade och därför genomled vi dagen på ett ganska smidigt sätt. Pek jobbade natt och satt hungrig och filosoferade om mat all night long som Richie skulle sagt. Fröjd sov borta och utsattes för kommentarer, som mmm kebabtallrik, mmm kebabpizza, mmm pommes, mm lasagne med mera. Det va inte speciellt stöttande och Fröjds konstanta inre bild av en kebabtallrik från Mem&Zin försvann inte direkt av allt kebabprat. Utöver detta så kan vi tillägga att konsumtionen toapapper på viadukt ökat från enorm till obefintligt stora mängder.

Det va bra så.
Fröjd & Pek

Ondskan Day One

Idag har ondskan flyttat in på viadukt. Nu undrar ni nog vem ondskan är. Ondskan är en soppa innehållande bland annat kyckling nudlar och grönsaker. Denna vecka ska jag och min kombo livnära oss på denna soppa och försöka att inte slå ihjäl varandra. För det är sådana saker som att äta soppa en hel vecka som kan göra två kvinnor så till den milda grad hatiska att man tillsist kväver den andre när den sover. Detta scenario ska vi som sagt försöka undvika.

Idag är det day one för ondskan (soppan) och idag får vi även äta frukt och dricka Brämhults Juice.
Vi tror fortfarande på idén, vi gillar fortfarande varandras sällskap och vi är ganska motiverade skulle jag vilja säga. Vi tröstar oss med kommentarer som, det är ju bara en vecka, soppan är ju faktiskt ganska god och tänk va snygga vi kommer bli. Petronella har aldrig ätit soppa en vecka i sträck förut, hon är lyckligt ovetande om vad denna ondska kan göra med livet. Jag har genomfört detta två gånger förut och jag kan meddela er att jag första gången fick panik och åt en Big Tasty dag 3 eller 4. Andra gången blev jag näst intill deprimerad och grät dag 5. Dock höll jag ut hela veckan andra gången. Nu är ju jag iof världens största matvrak och unnare som går i ett par skor och de flesta människor kanske inte börjar gråta över lite soppa som jag men det jag vill ha sagt är att det krävs mycket vilja och disciplin för att leva på soppa en vecka.

Återkommer med en rapport imorgon.

Det va bra så.
Maja Fröjd

Slåss om honom.

http://www.youtube.com/user/Freddie25#p/u/4/Pm9L60YBj3s

http://www.youtube.com/user/Freddie25#p/u/0/8i7u3fl-hP8

Behöver jag säga nått mer?

Det va bra så.
Maja Fröjd

Träningshelg.

Idag är Petronella lite irreterad och trött saker och ting som händer eller kanske mest sånt som inte händer. Men men, det finns det ju fler som är.

I helgen hade vi träningshelg, vi började lördagen med en träning klockan tio och man kan tycka att det var i det tidigaste laget dagen efter en valborgsmässoafton. Men vad gjorde det? Halv tio kom ärtan och hämtade upp mig här på Viadukt. Dagen fortsatte med mat, teori och matchanalys. Även på söndagen började träningen klockan tio, mat, teori och teambuilding. Vi intog Bodaborg och tydligen gick Rik segrande ur bodaborgskampen. Men denna teambuilding var inget mot vad TeamSuccess hade kunnat knåpa ihop. Det har varit en bra helg och Karlskoga Dam innehåller många sköna, roliga och goa personligheter och jag tror att det kommer bli en kanonsommar.

Nu har även ondskan flyttat in på Viadukt. Frågan är då om jag och Maja kommer kunna hålla sams hela veckan? Men oj vad vi kommer gilla resultatet nästa måndag, förhoppningsvis!

Det var bra så.
Petronella Ek


RSS 2.0